Hur jag som egenföretagare tränar hemma

Hej, nu har jag inte uppdaterat bloggen på länge. Det har helt enkelt inte funnits så mycket jag velat skriva om. Jag tänkte istället idag skriva ett träningsrelaterat inlägg för omväxlings skull.

Då jag jobbar mycket hemma så tycker jag att det är trevligt att komma iväg ut till gymmet ibland. Vissa dagar jobbar jag ju helt ensam utan att träffa någon förrän familjen kommer hem, så då kan det behövas att jag drar iväg till gymmet vissa dagar.

Vi har dock ett litet gym hemma i källaren, eftersom vi gillar att träna båda två, så ibland väljer jag att träna där istället. Vi köper sak för sak för att utöka och nu senast köpte vi ett power rack som vi tipsades om här: http://powerrack.se/ Det var så himla häftigt att använda det hemma för första gången, så ni kan inte tro! Alla som gillar styrketräning borde ha ett power rack, så investera i ett så fort du bara kan!

Varför det är kul att träna hemma

Jag vet att det är många som inte vill träna hemma, men det är faktiskt himla kul. Det är skönt också att slippa ta sig till gymmet hela tiden och det är lyxigt att ha träningsredskapen redo utan att behöver vänta på att någon annan ska bli klar. Att det är kul att köpa grejerna är en annan sak, men själva ”byggandet” av ett hemmagym är verkligen superkul!

När man tränar hemma så är det så att man kan passa på att träna precis när det passar en. Ofta är det ju så att det ofta passar en bäst vid samma tider som andra gillar att träna. Detta ger överfulla gym och tomma hem. Varför inte ta det hemma istället? Det är bara att köpa en träningsbänk, power rack, skivstång med mera tills du känner dig helt nöjd.