Dagens tips

Jag har redan talat om hur kul det är att fixa ett gym hemma och det är lika kul att köpa de stora sakerna som det är att köpa de mindre sakerna. Träningshandskar är ett exempel på en mindre grej som man gärna vill ha tillhands, för precis som med träningsstrumpor eller annat smått så är det viktigare än man kan tro.

Bara för att det är små saker som inte kostar något alls jämfört med de större inköpen så betyder det ju inte att det är av mindre vikt att det är bra grejer man köper. Jag har sett till att köpa bra produkter för träning alltid, men det har blivit roligare nu när jag tränar så mycket hemma.

I valet och kvalet?

Ett par träningshandskar

Om det är så att du inte vet vilka träningshandskar, eller någon annan liten detalj, som du ska köpa så är det smartaste alltid att gå till en fysik butik och prova först. Efter det att du vet vilka produkter du gillar så kan du sedan välja om du vill köpa dem på nätet istället. Det är dock bra att ha testat innan man köper.

Det är bara jobbigt att hålla på att prova hemma och sedan skicka tillbaka grejerna. Kom ihåg det, så ska du se att alla dina inköp blir snabbare, billigare och smartare!